Page content

Extra

 EGO Cosmetics

Het kenmerk van de meeste beauty merken is dat ze ieder seizoen nieuwe make-up-kleuren aanbieden. Vooral voor foundations, oogmake-up, blushes en lipsticks.
Voor deze nieuwe producten maken ze in hun productlijn plaats door kleuren die niet (meer) door de mode worden voorgeschreven en die al wat langer in hun collectie zitten, uit de lijn te halen.
En nou had jij net zo’n prachtige kleur lipstick gevonden! Je gebruikt hem al jaren en nu is hij er niet meer. Balen!
Maar er is een eenvoudige oplossing voor deze teleurstelling: laat die kleur in opdracht maken. Bij Ego Cosmetics.
EGO cosmeticsBewaar het laatste beetje van het product zodat de kleur nog goed te onderscheiden is en de mensen van EGO Cosmetics kunnen je bijna altijd van dienst zijn.
Voor op-maat-gemaakte foundations, poeder en oogschaduw kun je bij mij terecht, maar uiteraard ook bij EGO Cosmetics. Voor lipsticks en oogschaduws in speciale verpakkingen ga je naar …

VIP – Vereniging voor Image Professionals

Als je meerdere teksten op deze website hebt gelezen, zal het je niet zijn ontgaan dat ik van mening ben dat bij een mens de binnen- en de buitenkant continue met elkaar verbonden zijn. Buiten vind ik daarom net zo belangrijk als binnen.
VIP Vereniging Image ProfessionalsAls je het met me eens bent en je wilt een keer een goed advies over je uiterlijke presentatie van een professionele styliste/image consultant bij jou in de buurt, dan raad ik je aan de ledenlijst van de VIP te raadplegen.
Veel leden hebben naast veel kennis van kleur, stijl, kleding en make-up, ook nog een of meerdere andere expertises, zoals b.v. etiquette en presenteren.