Page content

Laat je Impact werken

In trainingen en coaching focust The Winning Image zich eerst op je ZELF, de basis. Aandacht en compassie voor jezelf geeft je meer zelfvertrouwen. Uiteindelijk ben je in staat zelfbewust en zelfverzekerd nieuwe of lang gekoesterde doelen te bepalen, te behalen of te upgraden. Je durft keuzes te maken en beslissingen te nemen die je eerder uit de weg ging.

Dat kunnen zowel privé als zakelijke doelen zijn. Doelen die jouw eigen leven meer focus en balans geven en doelen die bijdragen aan het welzijn van anderen.

Je zult zien dat wanneer je die eerste stap neemt, er op magische wijze andere dingen ontstaan of gebeuren in je leven, die je vooruit helpen. Zie het als een rijtje dominosteentjes: als je het eerste steentje een zacht duwtje geeft – je neemt een eerste stap – valt het om en de volgende steentjes gaan vanzelf mee.

Want als je ZELF met aandacht aanwezig bent, kunnen dingen die weggestopt zijn of eerder geen kans kregen zich te ontplooien, langzaam één voor één tevoorschijn komen, stap voor stap. Je leert nieuwe dingen en laat los wat niet (meer) voor je werkt. Langzaam maar zeker.

Hoe komt dat? Dat komt door de logische tweede stap die je neemt: het opbouwen van een uitstraling die impact heeft. Een eerste indruk is vrijwel altijd visueel. Anderen zien je eerst, pas daarna horen en ervaren ze je.

Creëer een krachtige uitstraling

Als je met zelfvertrouwen, zelfbewust en zelfverzekerd door het leven stapt, doe je dat op een heel andere manier dan wanneer je onzeker bent en jezelf misschien niet goed genoeg vindt. Dan zie je een heel leger beren en leeuwen op de weg, die je ervan weerhouden om te gaan waar je naar toe wilt en te doen wat je hart je ingeeft.

Maar als de weg die voor je ligt en die je wilt gaan, duidelijk is en geen obstakels vertoont die je beangstigen, dan ga je veel opgeruimder op pad. In de overtuiging dat je het door jou beoogde eindpunt glansrijk zult halen. Een positieve en vastberaden intentie is een goed startpunt.

Zelfs in je fysiologie, je uitstraling, zal dat voor iedereen merkbaar zijn: je staat kaarsrecht, je loopt met een verende pas, je houdt je hoofd rechtop, je blik is open en helder, je glimlach vriendelijk.

Maar zeker ook in wat je doet en laat zal je omgeving zien dat je het roer hebt omgegooid. Je oogt vitaler, energieker, je neemt kordaat beslissingen en je krijgt meer voor elkaar. Doelbewuster en doortastender.
Je omgeving zal dan automatisch ook anders dan voorheen op je reageren, met meer respect en vertrouwen.

Het BMSS Principe werkt

Het Body + Mind + Soul + Spirit principe is dan ongemerkt in werking getreden. En wat Mind, Soul en Spirit bij je teweegbrengen, zal Body altijd uitstralen, zichtbaar en herkenbaar voor iedereen om je heen – met een magische impact.

Dingen die je eerder volstrekt onbelangrijk of misschien zelfs dom en nutteloos hebt verklaard, krijgen een andere inhoud en betekenis voor je. Daardoor laat je ze meetellen en je zult merken dat ze in je voordeel werken.

Je krijgt aandacht voor en inzicht in je

  • non-verbale communicatie (zonder woorden)
  • verbale communicatie (met woorden, gesproken of geschreven)
  • sociale communicatie (heeft niets te maken met social media)
  • authenticiteit
  • persoonlijke stijl en attitude
  • lifestyle

Ik heb me als doel gesteld om mensen die dit avontuur willen en durven aangaan, te begeleiden en te steunen waar ik kan en waar zij dat nodig hebben. Want bijna niemand begint “from scratch”.

Je hebt altijd al een bepaalde levenservaring en een paar leerprocessen achter de rug, hoe jong je ook mag zijn. Ben je ouder, dan heb je meer levenservaring en ben je door veel meer leerprocessen gegaan.

Het gaat er niet om hoelang of hoe kort je onderweg bent, het gaat meer om hoe je interpretaties op basis van je ervaringen zijn uitgevallen en welke overtuigingen je eraan hebt overgehouden. Werken die goed voor je? Ondersteunen ze je? Stimuleren ze je vooruitgang? Of kan het veel beter?

Missie

Misschien is het je opgevallen dat ik nergens het woord “veranderen” gebruik. Ik wil jou ook niet veranderen (= een ander mens van je maken). Niet van buiten en niet van binnen. Dat wel doen zou betekenen dat wie je nu bent niet OK is. Dat is niet mijn uitgangspunt.

Wat dan wel? Jij bent goed zoals je bent, maar het kan misschien beter en als professional ga ik graag voor bestSamen met jou de beste versie van jou vinden, mpacts mijn missie. Maar dat kan ik natuurlijk alleen als jij dat ook wilt.

Ik werk graag met je samen opdat je zelf ontdekt waar, waarom en wat je wilt vernieuwen of verbeteren, waardoor je blijer met je ZELF wordt. Wanneer jij transformeert, dat wil zeggen: als jij op een bewuster Soul-niveau komt, raak je geïnspireerd en gemotiveerd om jezelf maar ook anderen gelukkig te laten zijn.

Als jij er zelf van overtuigd raakt dat je gedachten en keuzes je niet brengen waar je wilt zijn en je bewust leert inzien waarom dat zo is, zal je transformatie een heel natuurlijk verloop hebben. Evenzo, als de manier waarop je de dingen doet niet leidt tot de resultaten die je wilt hebben, en je krijgt inzicht in hoe je ze anders kunt aanpakken, gooi je die onproductieve acties onherroepelijk zelf overboord.

Lef vanuit Soul

Het is een proces dat zich heel simpel laat omschrijven, inclusief te nemen stappen, maar niet echt gemakkelijk is. Je hebt er een behoorlijke dosis lef en doorzettingsvermogen voor nodig. Lef om je kwetsbaar te durven opstellen en doorzettingsvermogen om niet op te geven wanneer je het moeilijk vindt.

Voorop staat dat je het moet willen, echt moet willen vanuit de grond van je Soul. En bereid bent te doen wat nodig is om je doelen te bereiken. Ik zal je steunen en begeleiden bij elke stap.

Contact

Heb je vragen, aarzel niet ze te stellen. Dat kan met onderstaand formulier. Ik antwoord zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen 3 dagen.

Wil je een coaching sessie aanvragen, gebruik dan hetzelfde formulier. Ik geef je vervolgens 3 data met tijden op, zodat je kunt kiezen wat jou het best uitkomt. Laat me weten of je het contact per telefoon of Skype wilt hebben. Kies je voor de laatste, geef me dan ook je Skype naam.