Personal Branding & Impact

Coaching sessies - Trainingen - Workshops - Presentaties

Training

Communiceren

met Impact

In de training krijg je een bewust inzicht in de manier waarop jij onbewust non-verbaal communiceert en hoe anderen dat doen. 

Je gaat ontdekken hoe je overkomt op

anderen en hoe je dat wellicht wilt/kunt  bijsturen of zelfs veranderen/verbeteren. 

Je oefent veel, tijdens de lessen en thuis,

alleen maar ook met een buddy. 

Dit is een traject van 6 maanden waarin 8 fysieke trainingsdagen zijn opgenomen, maar ook online Q&A & coaching sessies. Tijdens de fysieke dagen worden opnames gemaakt en besproken.

Coaching Sessies 

1-op-1

online of telefonisch

in kleine groepen

Vooral in deze post Coronatijd kun je het gevoel hebben de weg kwijt te zijn. De hele wereld lijkt veranderd en ook je leven staat op z'n kop.

Ik help je terug te komen in jezelf, zodat je van daaruit  een beter overzicht krijgt van je mogelijkheden en kunt beslissen welke stappen voor jou op dit moment zinnig zijn.

De enige zekerheid in het leven

is dat het steeds verandert. En als je weet mee te bewegen met de toppen en de dalen, blijf  je in je eigen zekerheid en balans.

Workshops & Presentaties/Lezingen

De Verrassingen van

Non-verbale

Communicatie

1 of 2-daagse workshops waarin je leert wat je persoonlijke non-verbale communicatie is en hoe je het bewust en effectief kunt leren toepassen. 

 Er zijn twee verschillende workshops:

"Wat zeg je als je niets zegt"  
"Elementen van Impact"

Presentaties en Lezingen hebben ongeveer dezelfde strekking maar kunnen ook worden toegespitst op speerpunten van opdrachtgevers.

Inga is zelf een groot voorbeeld van Communiceren met Impact. De lessen die ze me leerde heb ik snel en gemakkelijk in de praktijk weten te brengen.

Selma Mulder

Marketing Zonder Moeite

arrow_drop_up arrow_drop_down